Πόσα; 200.000.000 ευρώ ζήτησε η Λίβερπουλ για Κουτίνιο!

Ο Φελίπε Κουτίνιο ήταν τελικά προς πώληση καθώς η Λίβερπουλ είχε ορίσει τιμή για τον Βραζιλιάνο πλεϊμέικερ και αυτή έφτανε τα 200.000.000 ευρώ σύμφωνα με τον Άλμπερτ Σολέρ, διευθυντή επαγγελματικών αθλημάτων της Μπαρτσελόνα.

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Το "not for sale" της Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο δεν ισχύει τουλάχιστον με αυτά που υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Άλμπερτ Σολέρ, διευθυντής επαγγελματικών αθλημάτων της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το στέλεχος της Μπάρτσα, έπειτα από έναν... μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, τελικά η Λίβερπουλ όρισε τιμή στον Βραζιλιάνο κι αυτή ήταν στα 200.000.000 ευρώ!

Οι "μπλαουγκράνα" ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα 160.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ισπανικά μίντια, ωστόσο όταν άκουσαν για τα 200 εκατ. ευρώ αποφάσισαν να διακόψουν τις επαφές τους με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Σολέρ μάλιστα, παρότι η Μπαρτσελόνα πούλησε τον Νεϊμάρ έναντι 222.000.000 ευρώ είπε ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει εντελώς και η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να εμπλακεί στο μοντέλο που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το φετινό καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK