Πόσο ανοιχτό είναι το θέμα αποχώρησης του Κέιν; Ο Άγγλος ξεκαθάρισε τη θέση του

Όσον αφορά την Bundesliga τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην πρώτη σεζόν του Κέιν. Με αφορμή αυτό αναπτύχθηκε φημολογία αποχώρησής του από το Μόναχο κάτι το οποίο σχολίασε ο Άγγλος.

Bayern's Leroy Sane covers his face besides Harry Kane after the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Η Μπάγερν Μονάχου AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι πήρε τη μεταγραφή των 100.000.000 ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου. Η πρώτη σεζόν στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά, καθώς οι Βαυαροί έχασαν στην κούρσα για τον τίτλο από την υπερηχητική Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Μάλιστα, όσο η Μπάγερν κατέρρεε στην Bundesliga τόσο έπαιρνε δύναμη η παραφιλολογία ως προς το μέλλον του. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί στον Τύπο πως ο Άγγλος ίσως και να αποχωρήσει στην επικείμενη μεταγραφική περιόδο από τους Βαυαρούς.

Κάτι τέτοιο, πάντως, φαίνεται πως δεν ισχύει με τον ίδιο τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει μήνυμα παραμονής και αισιοδοξίας αναφορικά με την έκβαση που θα έχει η φετινή αγωνιστική περιόδου.

"Το μέλλον μου είναι στην Μπάγερν. Έχω τετραετές συμβόλαιο. Το απολαμβάνω και ελπίζω να κάνω κάτι ιδιαίτερο στο τέλος της σεζόν. Εάν όχι θα είμαι έτοιμος για μία ακόμα προσπάθεια το καλοκαίρι για να γυρίσω τα πράγματα". Η απάντηση του Κέιν στα δημοσιεύματα περί αποχώρησης είναι ξεκάθαρη.

Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Άρσεναλ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με τον πρώην παίκτη της Τότεναμ να σκοράρει ξανά εις βάρος των Κανονιέρηδων.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK