Στοιχίζει η απουσία του Μακ

Το κόστος της δίμηνης απουσίας του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ (VIDEOS).

Στοιχίζει η απουσία του Μακ
INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Μακ στον ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίστηκε με μία δόση γκρίνιας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Σλοβάκος απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και άμεσα αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά "γρανάζια" του φετινού ΠΑΟΚ. Οπότε ήταν φυσιολογικό η δίμηνη απουσία του από τις υποχρεώσεις του Δικεφάλου να κόστισε στην ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 2 Νοεμβρίου ήταν η αρχή της... ταλαιπωρίας του Ρόμπερτ Μακ. Τραυματίστηκε, στη συνέχεια έπαθε υποτροπή σε φιλικό της Εθνικής Σλοβακίας, με αποτέλεσμα από τότε να έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά για 33 λεπτά σε ματς του Δικεφάλου. Αυτό με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου, μάλιστα, λίγο μετά την εισοδό του στο γήπεδο μείωσε σε 3-2.

Εχει πετύχει έως τώρα επτά γκολ σε 13 συμμετοχές ο ΠΑΟΚ, έχει μοιράσει τρεις ασίστ, στα παιχνίδια με Καλλονή, Πλατανιά και Βέροια, ενώ έχει στο ενεργητικό του και ένα κερδισμένο πέναλτι. Είναι τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος με έξι τέρματα, σηκώνοντας μαζί με τον Αθανασιάδη και τον Περέιρα, σχεδόν όλο το επιθετικό βάρος του ΠΑΟΚ, όντας, συν τοις άλλοις, πέμπτος πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος με ένα τέρμα ανά 3,5 τελικές προσπάθειες.

Ο Δικέφαλος, εξάλλου, αυτό το δίμηνο, εκτός του ότι έχασε τα πολύτιμα γκολ του 23χρονου Σλοβάκου, στερήθηκε, παράλληλα, τον πιο γρήγορο παίκτη του ρόστερ του. Τον ποδοσφαιριστή που εκμεταλλευόμενος, κυρίως, την ταχύτητά του άνοιγε διαδρόμους και "ελευθέρωνε" τους συμπαίκτες του, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους. Ο Μακ, όμως, πλέον, έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και άρα θα μπορεί να λογιστεί από τις επόμενες μέρες ως μία "εσωτερική" μεταγραφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK