Θα βάλουν όλοι οι παίκτες πλάτη;

Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση "πράσινης" διοίκησης - ποδοσφαιριστών. Ο προτεινόμενος τρόπος εξόφλησης μέσω (και)... Μπεγκ, η σιωπή και η ατομική απόφαση του καθενός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ EUROKINISSI

Το απόγευμα της Πέμπτης η αίθουσα συσκέψεων στο "Γ.Καλαφάτης" γέμισε από κόσμο. Στην ίσως πιο δύσκολη μέρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι Κωνσταντίνου - Τομαζάτος, εκπροσωπώντας την υπάρχουσα διοίκηση, συναντήθηκαν στις 16:00 με τους ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν το εξέχον ζήτημα της καταβολής της δόσης Οκτωβρίου, αφού 30 Νοεμβρίου έληγε η σχετική διορία και από την 1 Δεκεμβρίου καθένας θα μπορούσε να καταθέσει προσφυγή.

Τι ακούστηκε από τους δυο άνδρες και κυρίως από τον παλαίμαχο γκολκίπερ που ασκεί χρέη προέδρου; Ότι φυσικά δεν υπάρχουν όλα τα χρήματα για να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά έριξε στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα μ' αυτήν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να λάβουν οι ποδοσφαιριστές το 40% των χρημάτων τους, ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ, και τα υπόλοιπα χρήματα να τους καταβληθούν στο τέλος Γενάρη από τα χρήματα της πρώτης δόσης της Αλ Αΐν για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ

Για όλα αυτά ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε συγκεκριμένη δέσμευση, ένα πλάνο εγγυήσεων, το οποίο θα αποτυπωθεί στο χαρτί, με διακανονισμό, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι σίγουροι πως θα πάρουν τα χρήματα στην ώρα τους. Όταν δηλαδή οι "πράσινοι" πληρωθούν για τον Σουηδό φορ.

Απάντηση ή κάποια τοποθέτηση, ενώπιον των δύο διοικούντων. δεν υπήρξε. Μεταξύ τους πάντως οι ποδοσφαιριστές, που αποσύρθηκαν στ' αποδυτήρια, μίλησαν για όσα τους προτάθηκαν και έδειξαν διάθεση να μην τραβήξουν το καλώδιο και βγάλουν την πρίζα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να εξασφαλιστούν βέβαια.

Το πώς, από 'κει και πέρα, θα κινηθεί ο καθένας ατομικά, θα φανεί στην πράξη. Διότι αύριο ανοίγει η... Κερκόπορτα των προσφυγών. Αυτή που αν δεν βρεθεί τρόπος να κλείσει, θα φέρει την... άλωση του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK