Πόστο στην Μπαρτσελόνα ανέλαβε ο Πουγιόλ

Ο Κάρλες Πουγιόλ ολοκλήρωσε τη λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα του και αναλαμβάνει ρόλο βοηθού του αθλητικού διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα στην Μπαρτσελόνα.

Πόστο στην Μπαρτσελόνα ανέλαβε ο Πουγιόλ

Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα αποχωρούσε το καλοκαίρι από τον σύλλογο, λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Δεν είχε διευκρινιστεί, όμως, εάν θα πήγαινε σε κάποια άλλη ομάδα ή κάποιο άλλο πρωτάθλημα, μέχρι την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/05), η οποία γνωστοποίησε την εξέλιξη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην Μπαρτσελόνα που μου έδωσαν και πριν, μου δίνουν και τώρα την ευκαιρία. Θα βάλω τα δυνατά μου και θα δουλέψω πολύ", δήλωσε ο 36χρονος.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Πουγιόλ ολοκληρώνει μία περισπούδαστη καριέρα με τη φανέλα των Καταλανών, που άρχισε το 1995 από τις ακαδημίες και το 1999 από την πρώτη ομάδα. Μετά από 682 συμμετοχές, 24 τέρματα, 6 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 3 Champions League, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 2 Μουντιάλ Συλλόγων.

24MEDIA NETWORK