Πότε είπε στους παίκτες του ο Λουίς Ενρίκε ότι φεύγει

Ο Λουίς Ενρίκε φρόντισε να ειδοποιήσει έγκαιρα τους ποδοσφαιριστές του για την απόφασή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τον Ιούνιο όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Πότε είπε στους παίκτες του ο Λουίς Ενρίκε ότι φεύγει

Ως προπονητής που σέβεται τον εαυτό του αλλά και τους συνεργάτες του, ο Λουίς Ενρίκε φρόντισε να ειδοποιήσει πρώτα τους παίκτες του και στη συνέχεια τον Τύπο ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ και την άνετη νίκη των "μπλαουγκράνα", ο Ισπανός τεχνικός πληροφόρησε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια για την απόφαση χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή.

Αμέσως μετά, και ενώ οι παίκτες...ψάχνονταν, ο Ενρίκε έφυγε για την αίθουσα Τύπου στην οποία ανακοίνωσε και στους δημοσιογράφους την απόφασή του να φύγει από την "Μπάρτσα" στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σκεφτόταν το τέλος ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν αφού, όπως τόνισε στους ανθρώπους της ομάδας, αισθάνεται κουρασμένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK