Πότε κλείνουν οι μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία και το πρόβλημα που δημιουργούν στους Ευρωπαίους

Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου στις πιο ενδιαφέρουσες αγορές σε Ευρώπη και Ασία.

In this photo provided Al Hilal club media center, Neymar holds a Al Hilal shirt after signing with Chairman of the Board of Directors of Al Hilal, Fahad Bin Saad Bin Nafel, in Paris, France, Tuesday, Aug. 15, 2023. (Al Hilal Club Media Center via AP)
Ο Νεϊμάρ κατά την παρουσίασή του από την Αλ Χιλάλ AL HILAL CLUB MEDIA CENTER VIA AP

Κοντοζυγώνει η ώρα που οι μεταγραφές θα λήξουν. Ελάχιστες είναι οι μέρες που απομένουν για το μεγάλο φινάλε της πιο ενδιαφέρουσας περιόδου στο ποδόσφαιρο μετά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων βεβαίως βεβαίως.

Ποια είναι η μέρα που οι ομάδες δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν προσθήκες στα ρόστερ τους; Ας πιάσουμε το θέμα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα δηλαδή Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία. Τα κλαμπ που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες χώρες επιτρέπεται να πάρουν παίκτες έως την 1η Σεπτέμβρη.

Κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οφείλουμε να αναφέρουμε και την κατάσταση στην Σαουδική Αραβία. Το ασιατικό βασίλειο έχει προβάδισμα απέναντι στους Ευρωπαίους, καθώς έχει το δικαίωμα να πάρει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου (και τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα).

Ανοιχτή μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου θα είναι η Τουρκία μία αγορά που ιστορικά φορτσάρει στο σβήσιμο της ενώ οι μεγάλοι Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε παρουσιάζονται έτοιμες να ενισχυθούν περαιτέρω παρά τις εξαιρετικές κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK