Ποτσετίνο: Ο Αργεντίνος αποκάλυψε τα δύο μεγαθήρια που δεν θέλει να προπονήσει ποτέ στην καριέρα του

Πως δεν θα ήθελε να προπονήσει πότε την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Κόντρα στην Τότεναμ για λογαριασμό της Premier League θα αναμετρηθεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο 4 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τα Σπιρούνια και μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στις δύο ομάδες που δεν θα ήθελε να προπονήσει ποτέ εξαιτίας του παρελθόντος του.

Ο λόγος για τις Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ. Ο Ποτσετίνο ως ποδοσφαιριστής δέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη φανέλα της Εσπανιόλ, που είναι το αντίπαλο δέος της Μπαρτσελόνα ενώ προπονητικά ανδρώθηκε στον πάγκο της Τότεναμ που αποτελεί τη μεγάλη αντίπαλο της Άρσεναλ στο Νησί.

"... Το έχω ξαναπεί πως οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα ποτέ στην καριέρα μου είναι η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ..."

Μάλιστα, ο Ποτσετίνο, εστώ και με κάποια καθυστέρηση, θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τότεναμ πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.