Που έχει κρυμμένο το τηλεχειριστήριο ο Κολάροφ;

Σε σούπερ φόρμα είναι ο Αλεξάνταρ Κολάροβ αφού μετά τη "ζωγραφιά" του στο ματς με την Τσέλσι "εκτέλεσε" και την Τορίνο, με φάουλ που θα ζήλευε και ο...Ροναλντίνιο (VIDEOS).

Roma's Aleksandar Kolarov, right, celebrates with his teammate Kevin Strootman, after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Roma's Aleksandar Kolarov, right, celebrates with his teammate Kevin Strootman, after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία της ζωής του (31 ετών γαρ), όμως ο Αλεξάνταρ Κολάροβ όχι μόνο δεν δείχνει πεσμένος μετά από τόσα χρόνια σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά δείχνει αυτή την περίοδο πιο "καυτός" από ποτέ.

Και το αποδεικνύει όχι μόνο στην άμυνα όπου καλύπτει το αριστερό άκρο της ομάδας της Ρόμα αλλά και μπροστά, με τον Σέρβο να έχει "μαγέψει" τα τελευταία 24ωρα σε Champions League και Serie A.

Την περασμένη Τετάρτη πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Τσέλσι μετά από άπιαστο σουτ του με το οποίο νίκησε τον Κουρτουά (είχε προηγηθεί φοβερή ντρίμπλα στον Αθπιλικουέτα) ενώ το απόγευμα της Κυριακής σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ θυμίζοντας Ροναλντίνιο και Πίρλο...

ΚΟΛΑΡΟΒ VS ΤΣΕΛΣΙ

ΚΟΛΑΡΟΒ VS ΤΟΡΙΝΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK