Πού πας με το κινητό κύριε Μέρτενς;

Ο Ντρις Μέρτενς "κέρασε" δύο γκολ την Νάπολι την ημέρα των 30ων γενεθλίων του ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει επική πλάκα σε φωτογράφο. Δείτε VIDEO!

Napoli's Dries Mertens, right, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Dries Mertens, right, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Καλύτερη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Ντρις Μέρτενς. Πρώτα είδε την σύντροφό του να επιστρέφει στη Νάπολι μετά από έναν (και βάλε) μήνα απουσίας και πλέον το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένο ενώ το Σάββατο γιόρτασε τη συμπλήρωση 30 χρόνων ζωής σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ των "παρτενοπέι" στο 3-1 επί της Κάλιαρι.

Και επειδή τα κέφια του Βέλγου διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι τρομερά, φρόντισε να "τρελάνει" και έναν φωτογράφο που έκανε τη δουλειά του στο "San Paolo" το βράδυ του Σαββάτου, παίρνοντάς του το κινητό τηλέφωνο και κρύβοντάς το στο σημείο του κόρνερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΡΤΕΝΣ:

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK