Που θα σταματήσει το κοντέρ;

Ίσως και να παρακολουθούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά Μουντιάλ των τελευταίων ετών. Οι εκπλήξεις και τα γκολ στη φετινή διοργάνωση είναι κάτι παραπάνω από πολλά, αλλά το ερώτημα που θα σταματήσει το κοντέρ. Διαβάστε αναλυτικά.

Που θα σταματήσει το κοντέρ;

Είναι γεγονός πως το φετινό Μουντιάλ έχει καταφέρει να "εκπλήξει" αρκετούς. Βλέπουμε ακόμα και μικρές ομάδες να νικούν δυνατούς αντιπάλους, όμως το αξιοσημείωτο είναι πως τα γκολ σε αυτή τη διοργάνωση μπαίνουν... για πλάκα!

Σε 44 αγώνες μέχρι στιγμής έχουμε δει 129 τέρματα, δηλαδή περίπου 3 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ μόλις 14 ματς έληξαν under.

Μάλιστα το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα σε μία διοργάνωση από το 1998 και έπειτα, όταν δηλαδή οι ομάδες που μετέχουν έγιναν 32, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σπάσει.

Προς το παρόν το ρεκόρ κατέχει το Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998 με 171 τέρματα. Μόλις 42 γκολ δηλαδή μακριά και με 16 αγώνες να απομένουν! Για να φτάσουν σε αυτό το νούμερο οι ομάδες χρειάζονται περίπου 2.5 γκολ ανά αγώνα. Με αυτά που έχουμε δει όμως μέχρι στιγμής, δεν είναι καθόλου απίθανο. Η πρόβλεψη μάλιστα που γίνεται είναι τα γκολ της διοργάνωσης να ξεπεράσουν τα 180!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως με μέσο όρο γκολ ανά αγώνα στα 3,23, το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι το παραγωγικότερο των τελευταίων 40 χρόνων και μπορεί να συγκριθεί επάξια με εκείνο του 1970 στο Μεξικό. Και έχουμε ακόμα συνέχεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK