Που το πάει η Νάπολι; Καρφί για... τίτλο!

Η Νάπολι έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στην Γιουβέντους πως φέτος "χτυπάει" επί ίσοις όροις το σκουντέτο αφού πέρασε από την έδρα της SPAL και παρέμεινε στην κορυφή (VIDEO).

Napoli's Jorginho, left, celebrates with his teammate Dries Mertens after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Napoli's Jorginho, left, celebrates with his teammate Dries Mertens after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Νάπολι όμως φέτος δεν αποκλείεται πέρα από τα εύσημα που παίρνει από τον ιταλικό Τύπο να καμαρώνει και με κάποιον τίτλο στο φινάλε..

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/9) η Spal "έβαλε δύσκολα" στους Ναπολιτάνους καθώς προηγήθηκε 1-0 και τους ισοφάρισε 2-2 λίγο πριν το τέλος, όμως ο Γκουλάμ ήταν εκείνος που έδωσε στους "παρτενοπέι" το τρίποντο απέναντι στη νεοφώτιστη σφραγίζοντας το "6 στα 6" για τη Νάπολι στη φετινή Serie A και συνολικά την 11η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που η Νάπολι ξεκινάει το πρωτάθλημα με 6 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με μοναδικό μελανό σημείο να είναι ο τραυματισμός του Μίλικ προς το τέλος του ματς, με τον Πολωνό φορ να τραυματίζεται στο γόνατο και να αποχωρεί.

SPAL - ΝΑΠΟΛΙ 2-3

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK