Πουλάει Φαλκάο για 60.000.000 ευρώ ο Ζαρντίμ

Όπως υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό, η Μονακό ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Φαλκάο αν λάβει πρόταση 60.000.000 ευρώ και πάνω, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να μην τον θέλει στην ομάδα.

Πουλάει Φαλκάο για 60.000.000 ευρώ ο Ζαρντίμ

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "Le10Sport", τα λιμνάζοντα νερά του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι έτοιμα να ταρακουνηθούν. Αιτία η επιθυμία της Μονακό να πουλήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο αυτό το καλοκαίρι με τιμή εκκίνησης τα 60.000.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αστέρι των Μονεγάσκων δεν ταιριάζει στο σύστημα με οποίο θέλει να παίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν χωρίς τον Κολομβιανό μέσα σε αυτά (αναμένεται να εφαρμόσει το 4-3-3).

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πιθανοί μνηστήρες με τους πιο "δυνατούς" να φαντάζουν οι Τσέλσι, που αν τον αποκτήσει ο Ντιέγκο Κόστα θα καταλήξει στο Πριγκιπάτο και η Ρεάλ, στέλνοντας "πακέτο" στο "Λουί Ντε" τον Άλβαρο Μοράτα.

Το δημοσίευμα:

"Η Μονακό θέλει να πουλήσει τον Φαλκάο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο νέος προπονητής, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ο σέντερ φορ Ρανταμέλ Φαλκάο".

Το περιοδικό:

Πουλάει Φαλκάο για 60.000.000 ευρώ ο Ζαρντίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK