"Πουλάμε τον Μπόρχες, με το σωστό αντίτιμο"

Το olaPAOK.gr ήρθε σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΙΚ Στοκχόλμης για να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέλσο Μπόρχες.

"Πουλάμε τον Μπόρχες, με το σωστό αντίτιμο"

Ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Μπγιορν Βέστρομ, μίλησε στo olaPAOK.gr και ξεκαθάρισε κάπως τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις μέχρι τώρα κινήσεις που (δεν) έχει κάνει ο ΠΑΟΚ. "Έχουμε ακούσει και εμείς για ΠΑΟΚ, από το πρωί μας ρωτούν πολλοί Σουηδοί δημοσιογράφοι, όμως ακόμη δεν μας έχει κατατεθεί πρόταση από την ελληνική ομάδα", είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον "Δικέφαλο" να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Σουηδούς.

"Προς πώληση..."

Αυτό, όμως, που επιβεβαίωσε ο Βέστρομ είναι ότι έχει μπει όντως πωλητήριο στον Μπόρχες, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και προκειμένου η ΑΙΚ να πάρει κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του, αναγκαστικά θα τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη. "Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΙΚ μέχρι το καλοκαίρι και φυσικά εμείς δεν θα τον αφήσουμε έτσι απλά να φύγει. Με το σωστό αντίτιμο, όμως, είμαστε θετικοί να τον παραχωρήσουμε", τόνισε.

"Υπήρξε αρνητική απάντηση στον ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης του Σέλσο Μπόρχες τόνισε πως η πλευρά του Κοσταρικανού απάντησε αρνητικά στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Σέλσο Μπόρχες, Πάτρικ Μερκ ο ΠΑΟΚ έχει "ακούσει" το "όχι" από την πλευρά του Κοσταρικανού. " Δεχθήκαμε κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη έχουμε απαντήσει αρνητικά. Οι συζητήσεις μας με τον ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί", είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Goal τονίζοντας ακόμη πως... "ο Κέλσο δεν θα συνεχίσει στην ΑΙΚ. Έχουμε πάρει αυτήν την απόφαση μετά από συζήτηση και με την διοίκηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK