Πόζαραν στα Σπάτα για τη νέα... κάρτα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της καμπάνιας της Τράπεζας Πειραιώς για μία κάρτα που θα τεθεί σε κυκλοφορία στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πόζαραν στα Σπάτα για τη νέα... κάρτα
INTIME SPORTS

Πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης -της προτελευταίας πριν το ματς με τον Άλιμο- οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έλαβαν μέρος σε μία φωτογράφηση για της ανάγκες καμπάνιας της Τράπεζας Πειραιώς. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι επίσημος υποστηρικτής της «Ένωσης» από την πρώτη μέρα της συμμετοχής της ομάδας στις μικρότερες κατηγορίες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη χορηγία θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω με τη δημιουργία μίας πιστωτικής κάρτας η οποία θα φέρει το έμβλημα της ΑΕΚ.

Για την προώθηση της συγκεκριμένης κάρτας οι ποδοσφαιριστές… πόζαραν την Πέμπτη και το αποτέλεσμα της φωτογράφησης αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες, όταν θα γίνουν και περισσότερα πράγματα γνωστά.

H… υπενθύμιση της ΠΑΕ για την τιμωρία

Με ένα μικρό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι ο αγώνας με τον Άλιμο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ο αυριανός εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον ΑΟ Αλίμου (ΟΑΚΑ, 15:00) είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας και ως εκ τούτου δεν θα ισχύσουν και οι κάρτες διαρκείας. ΠΑΕ ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK