ΠΠΚ 2006: Βγήκαν τα μπαράζ της Ευρώπης

Η Ισπανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σλοβακία, η Τουρκία με την Ελβετία και η Νορβηγία με την Τσεχία με τις τρεις νικήτριες να πλαισιώνουν τις υπόλοιπες 11 που έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

ΠΠΚ 2006: Βγήκαν τα μπαράζ της Ευρώπης

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη η κλήρωση των τριών αγώνων μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.



Η Ισπανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σλοβακία, η Τουρκία με την Ελβετία και η Νορβηγία με την Τσεχία με τις τρεις νικήτριες να πλαισιώνουν τις υπόλοιπες 11 που έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για Γερμανία.

Ισπανία - Σλοβακία
Ελβετία - Τουρκία
Νορβηγία - Τσεχία

Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 12 και 16 Νοεμβρίου.

Τις ίδιες ημερομηνίες με τα ευρωπαϊκά μπαράζ θα διεξαχθούν και οι υπόλοιποι δύο αγώνες play-off για τα τελικά του Μουντιάλ. Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Αυστραλία και το Τρίνινταντ & Τομπάγκο το Μπαχρέιν.

Οι τρεις ομάδες που θα πάρουν τα τρία τελευταία εισιτήρια από την ευρωπαϊκή ζώνη, θα μπουν στην κληρωτίδα με τις υπόλοιπες 29 ομάδες που προκρίθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου στη Λειψία.


News 24/7

24MEDIA NETWORK