Πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
alafouzos.jpg INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσωπώντας την "Παναθηναϊκή Συμμαχία", καθώς και νομικοί εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη, συναντήθηκαν στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕστο Μαρούσι και υπέγραψαν την μεταβίβαση των μετοχών.

"Τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί"

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την προσπάθεια και την στήριξή του. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Συμμαχίας και όσοι έδωσαν 20 ευρώ είναι από το υστέρημά τους.

Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί. Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του".

Πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
alafouzos.jpg INTIME SPORTS

"Στα χέρια του κόσμου..."

Από την πλευρά του ο Αριστείδης Καμάρας: "Θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθειά σας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να βρούμε λύση στο αδιέξοδο. Σε μικρό διάστημα καταφέραμε πολλά. Εξασφαλίσαμε την επιβίωσή μας και αυτό οφείλεται στην συμπαράσταση του κόσμου. Ανοίγει πλέον η λεωφόρος μιας τιτάνιας προσπάθειας και οι τύχες αυτού του συλλόγου ήρθαν στα χέρια του κόσμου του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει το ποδόσφαιρο μακριά από τη βία και της κακόβουλες ενέργειες. Ελπίζουμε πως θα είμαστε οι προπομποί αυτών των ενεργειών και θα καταπολεμήσουμε τη βία. Θέλουμε να αποκτήσει κύρος ο θεσμός του πρωταθλήματος".

Πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Να αποκτήσει ξανά αίγλη..."

Ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος, εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη, σημείωσε: "Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι η υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει την αίγλη που είχε χάσει και ελπίζουμε να τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας".

24MEDIA NETWORK