Πραντέλι: "Είναι τρελό να μην γίνεται τάιμ-άουτ"

Στις συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας στάθηκε ο τεχνικός των "αντζούρι", Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος ξεχώρισε παράλληλα τον Μάριο Μπαλοτέλι για την απόδοσή του. Διαβάστε τι δήλωσαν και οι Μαρκίζιο και Πίρλο μετά την αναμέτρηση.

Πραντέλι: "Είναι τρελό να μην γίνεται τάιμ-άουτ"

Η Ιταλία επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας στο πρώτο ματς του τετάρτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Αντρέα Πίρλο και τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ωστόσο, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των "αντζούρι", Τσέζαρε Πραντέλι στάθηκε περισσότερο στις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: "Είναι τρελό να μην κάνουν τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έπρεπε να μειώσουμε πολλές φορές το ρυθμό για να έχουμε ανάσες, ήταν αδύνατο να έχει γρήγορο ρυθμό το ματς". Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας του, σχολίασε: "Παίξαμε καλά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά είχαμε μελετήσει πολύ καλά την Αγγλία. Ο Μπαλοτέλι ήταν ο πρωταγωνιστή, έδωσε ότι είχε".

Για τον μεγάλο απόντα του ματς, Τζιανλουίτζι Μπουφόν δήλωσε: "Ο Τζίτζι θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Βέβαια ο Σιρίγου σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα".

Πραντέλι: "Είναι τρελό να μην γίνεται τάιμ-άουτ"

Δυο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν και οι Μαρκίζιο και Πίρλο. Ο πρώτο σχολίασε μετά το ματς: "Είναι πολύ σημαντική μια νίκη στο ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, με τη ζέστη να είναι ανυπόφορη ορισμένες στιγμές. Η ομάδα μας έχει δείξει πως διαθέτει χαρακτήρα και καταφέραμε και μπήκαμε με το δεξί στη διοργάνωση".

Πραντέλι: "Είναι τρελό να μην γίνεται τάιμ-άουτ"
© EPA

Ενώ ο "μαέστρος" Αντρέα Πίρλο, όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τη απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού: "Ομολογώ πως ήταν ένα ωραίο σουτ, αλλά προτιμώ να μείνω στη νίκη της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Διαβάστε ακόμη:

Αγγλία - Ιταλία 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK