"Πράσινη Πολιορκία" Νο2

Για δεύτερη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ακράτητο και αυτό της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα, μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το μεσημέρι στα τρία σημεία που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

"Πράσινη Πολιορκία" Νο2

Για δεύτερη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ακράτητο και αυτό της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα, μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το μεσημέρι στα τρία σημεία που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Θύρα 4 Λεωφόρου, σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης) και όλα πλέον δείχνουν ότι:

* τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα το σύνολο των διαθέσιμων εισιτηρίων θα αποτελέσουν παρελθόν
* το κάτω διάζωμα, αλλά και μέρος του άνω διαζώματος (απέναντι από τη θύρα των επισήμων) θα είναι γεμάτα κόντρα στην ομάδα των Άνω Λιοσίων.

Από το απόγευμα της Δευτέρας εισιτήρια έχουν στη διάθεσή τους και οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού και προμηθεύουν τα μέλη τους ακολουθώντας την πολιτική της ΠΑΕ, να αποκτούν δηλαδή προτεραιότητα για αυτά με τη Μπαρτσελόνα, όσοι αγοράζουν εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος που προηγείται.

Δύο νέα πρόσωπα

Επιστροφή στις προπονήσεις από το απόγευμα της Δευτέρας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τα εθνικά τους συγκροτήματα και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται πλέον και οι Νασίφ Μόρις, Φίλιππος Δάρλας, Πιερ Έμπεντε και Σαντόρ Τόργκελε.

Οι δύο πρώτοι έδωσαν κανονικά το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και σε συνδυασμό και με την κλήση τεσσάρων μελών της ποδοσφαιρικής ακαδημίας, βοήθησαν τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να δουλέψει πάνω σε θέματα τακτικής, μετά από αρκετές ημέρες.
Αντίθετα ο Πιερ Έμπεντε αναμένεται την Τρίτη, ενώ μία ημέρα αργότερα θα επιστρέψει και ο Τόργκελε που παρέμεινε στην πατρίδα του προκειμένου να διευθετήσει προσωπικά θέματα (μεταξύ άλλων και βίζα)

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Σρνταν Άντριτς, χωρίς ευλόγως να πιεστεί ιδιαίτερα, ενώ απουσίασε ο Εζεκιέλ Γκονζάλες που μετά από εξαγωγή δοντιού, είχε δυνατούς πόνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK