Premier League: Χάλαντ - Ντε Μπρόινε οι πιο ακριβοπληρωμένοι, στην πεντάδα και ο "αναγεννημένος" του Τεν Χαχ

Στην 5αδα με τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές ποιυ αγωνίζονται στην Premier League βρίσκεται ο,μέχρι πρότινος, παραγκωνισμέμος απο τον Έρικ Τεν Χαχ, Τζέιντον Σάντσο. Ντε Μπροινε και Χάλαντ η δυάδα της κορυφής.

Manchester City's Erling Haaland, facing, embraces Manchester City's Kevin De Bruyne after scoring the opening goal during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με την Κέβιν ΝτεΜπρουνε AP

Τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της Premier League έφερε στο φως της δημοσιότητας η γαλλική εφημερίδα Equipe, με τη λίστα να έχει και κάποιες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος λαμβάνει περίπου 480.000 ευρώ την εβδομάδα από την Μάντσεστερ Σίτι με τον συμπαίκτη του στους "Πολίτες", Έρλινγκ Χάλαντ να ακολουθεί με 455.000 εβδομαδιαίως.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μοχάμεντ Σαλάχ, που πέρσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ, Νταβίντ Ντε Χέα, του οποίου οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο αλλά και ο, μέχρι πρότινος, παραγκωνισμένος από τον Έρικ Τεν Χαχ, Τζέιντον Σάντσο.

Πάντως, στο συμβόλαιο του Χάλαντ με τη Σίτι υπάρχουν αρκετά μπόνους στόχων, κάτι που σημαίνει πως σε κάποιες περιπτώσεις κερδίζει περισσότερα από τον συμπαίκτη του, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Να τονίσουμε πως στα συγκεκριμένα ποσά δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά που δίνουν οι ομάδες στην εφορία, η οποία στην Αγγλία είναι στο 50%.

Αναλυτικά η πρώτη πεντάδα

  • Κέβιν ΝτεΜπρόινε - 480.000 ευρώ την εβδομάδα
  • Έρλινγκ Χάλαντ - 455.000 ευρώ την εβδομάδα
  • Νταβίντ Ντε Χέα - 455.000 ευρώ την εβδομάδα
  • Μοχάμεντ Σαλάχ - 422.000 ευρώ την εβδομάδα
  • Τζέιντον Σάντσο - 422.000 ευρώ την εβδομάδα

Διαβάστε Περισσότερα

Ράμος: Έχει στα χέρια του διαστημική πρόταση, τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή της Παρί

Μπάγερν: Ο Μίλερ πέτυχε ανοιχτό παραθυράκι από το...σπίτι του

Τότεναμ: Αυτοί οι δύο παικταράδες θα αποχωρούσαν αν έμενε ο Κόντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK