Πρέσινγκ σε Ντομίνγκος Πασιένσια

Βήματα για να έρθουν πιο κοντά στον Ντομίνγκος Πασιένσια θεωρούν πως έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό και αναμένουν πλέον τα προσεχή 24ωρατην τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρέσινγκ σε Ντομίνγκος Πασιένσια

Ως "παιδί" της Πόρτο, ο Ντομίνγκος Πασιένσια περιμένει από μέρα σε μέρα να ξεκαθαρίσει η διοίκηση των "δράκων" τις διαθέσεις της σχετικά με το πώς θα πορευτεί τη νέα περίοδο, κι έπειτα να αποφασίσει για το μέλλον του. Αν δεν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, τότε στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον φιλόδοξο τεχνικό, παρά τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που εμπλέκουν το όνομά του (όπως και του Ερνέστο Βαλβέρδε) και για τον πάγκο της Μπενφίκα.

Ο 43χρονος προπονητής έχει διαμηνύσει στους "ερυθρόλευκους" ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να λάβει την απόφασή του. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους προσπαθούν να πείσουν τον Ντομίνγκος Πασιένσια πως μία ενδεχόμενη συνεργασία θα ωφελήσει και την ομάδα και τον ίδιο και, ήδη, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς του έχει αναλύσει το πλάνο που έχει η διοίκηση για την επόμενη σεζόν.

Ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό περιμένουν ένα τηλεφώνημα προκειμένου να ταξιδέψει (εκ νέου) συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πορτογαλία (ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος) και να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον νεαρό τεχνικό. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Πασιένσια περιμένει πρώτα τα νέα από συλλόγους της πατρίδας του, λογικό, είναι από την ΠΑΕ να κρατούν μικρό καλάθι, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Στα υπ' όψιν είναι πάντα ορισμένοι Ισπανοί (Μίτσελ, Ρομπέρτο και Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ) και Γάλλοι τεχνικοί, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και τη λύση του Αργεντινού, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Όσον αφορά την ενίσχυση στα χαφ, ο Πάουλο Μασάδο (Τουλούζ) και ο Κρίστιαν Τσάβες (Μπόκα Τζούνιορς) αποτελούν τις πρώτες επιλογές. Οι Γάλλοι φέρεται να ζητούν 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου, ενώ δεν είναι ξεκάθαρες ακόμα οι προθέσεις των Αργεντινών.

Σχετικά, με την εγχώρια αγορά, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες κινήσεις, ευελπιστώντας να "αγκαλιάσει" το προσεχές διάστημα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο (Skoda Ξάνθη) και τον Γιάννη Σκόνδρα (Ατρόμητο Αθηνών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK