ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Preview: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Το παιχνίδι του Περιστερίου ουσιαστικά είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που σε λίγες μέρες θα αναμετρηθούν για το κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Preview: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Στον Ατρόμητο, εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Ιτάνζ καθώς και ο τραυματίας Γιαννούλης.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Νάστος, Οικονόμου, Αθανασίου, Τόμας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Τάτος, Μήτρογλου, Καραμάνος, Αναστασάκος.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου θα κάνει ένα μίνι ροτέισον στο αρχικό σχήμα του χωρίς σαρωτικές αλλαγές.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να παρουσιάσει έναν αλλαγμένο Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πρόθεσή του είναι να προφυλάξει κυρίως όσους έχουν πρόβλημα με κάρτες.

Η αποστολή: Μέγκερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Μακούν, Μόνχε, Φουστέρ, Μιραλάς, Ντιόγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK