Preview: Ξάνθη - Λεβαδειακός

Η Ξάνθη προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών και ο Λεβαδειακός είναι έναν αντίπαλος που δεν την τρομάζει. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει ότι αν οι παίκτες του "μπλοκάρουν" τα ατού των γηπεδούχων, η ομάδα του θα έχει πολλές πιθανότητες για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τα Πηγάδια.

Preview: Ξάνθη - Λεβαδειακός

Μέσα οι Βασιλακάκης, Καζάκης, έξω ο Μάρα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/12) με το Λεβαδειακό τους Βασιλακάκη και Καζάκη, ωστόσο η συμμετοχή τους στην ενδεκάδα δεν είναι δεδομένη.

Οι δύο παίκτες δοκίμασαν να προπονηθούν στο τελευταίο χαλάρωμα της ομάδας την Παρασκευή το πρωί, χωρίς ωστόσο να βγάλουν όλο το πρόγραμμα, νιώθοντας ενοχλήσεις. Αν Δεν μπορέσουν να νιώσουν καλύτερα μέχρι την ώρα του αγώνα, τότε δεν αποκλείεται να μείνουν εκτός 18άδας.

Παράλληλα, για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός αποστολής έμεινε ο Μάρα, που ναι μεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος αφού έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μανώλης Μπέρτος, Δημήτρης Κομεσίδης, Σταύρος Σταθάκης, Σπύρος Βάλλας, Μιχάλ Στάσιακ, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Ρικάρντο Ντάνι, Θόδωρος Βασιλακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Μάουρο Πόι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σουάνης, Βλάσης Καζάκης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Στεφάν Νταρμπιόν, Εμίλ Ντίκα.

Δεν ταξίδεψαν Πόποβιτς, Αλεξίου

Χωρίς τους Ζντράβκο Πόποβιτς και Γιάννη Αλεξίου θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη ο Λεβαδειακός.

Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο δεύτερος δεν ταξίδεψε στην Ξάνθη για οικογενειακούς λόγους.

Σχετικά με τα πλάνα του Γιώργου Παράσχου, ο τεχνικός της βοιωτικής ομάδας ζήτησε από τους παίκτες του αφενός να μην περιοριστούν σε παθητικό παιχνίδι και αφετέρου να "φρενάρουν" τους αξιόλογους μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν οι γηπεδούχοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK