Πρίγιοβιτς: "Θέλω να κυριαρχήσω στο γήπεδο"

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στην μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ, ενώ περιέγραψε τον εαυτό του ως επικίνδυνο στην μεγάλη περιοχή.

Πρίγιοβιτς: "Θέλω να κυριαρχήσω στο γήπεδο"

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: " Νιώθω ήδη σαν να είμαι σπίτι μου και είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου και νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι".

Για την απόφασή του να πει ναι στην πρόταση των ασπρόμαυρων: "Είμαι σε μια ομάδα που έχει σημαντικό πλάνο. Θέλω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα, να κερδίσω παιχνίδια και να κυριαρχήσω στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος επιθετικός. Θα είμαι σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα από ότι το προηγούμενο στο οποίο βρισκόμουν, και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ".

Για το ποιος είναι ως παίκτης: "Οι ικανότητές μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες, είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Θεωρώ ότι είμαι ομαδικός παίκτης, και μπορώ να δώσω πολλά στην ομάδα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω την διαφορά, να αφήσω το στίγμα μου".

Για τον ΠΑΟΚ που δημιουργεί φάσεις αλλά δυσκολεύεται να σκοράρει: "Όσο μια ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, τότε θα έρθει η ώρα που θα μπουν τα γκολ. Εύχομαι να συνεχίσουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να σκοράρουμε προκειμένου να χαρούν και οι οπαδοί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK