Πριν έξι μήνες άφησε την Championship για τα μεγάλα σαλόνια και πλέον πωλείται με 100 εκατ.

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει ο Βίκτορ Γκιόκερες φτάνοντας τα 17 τέρματα και τις 8 ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Πριν έξι μήνες άφησε την Championship για τα μεγάλα σαλόνια και πλέον πωλείται με 100 εκατ.
Ο Βίκτορ Γκιοκέρες με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας AP

Σε μηχανή γκολ έχει εξελιχθεί ο Βίκτορ Γκιόκερες, ο οποίος παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός στράικερ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει ήδη 17 γκολ και 8 ασίστ ενώ με την παρουσία του έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Θυμίζουμε, πως η Σπόρτινγκ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι, ομάδα της Championship στην οποία ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία.

Μάλιστα, μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή, με την Τσέλσι να είναι αυτή που έχει εκδηλώσει πιο "ζεστό" ενδιαφέρον για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει από την πλευρά της σε κάποια κίνηση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως η Σπόρτινγκ έχει λάβει τα μέτρα της βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 100.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, ποσό που αν συνεχίσει να σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς δεν θα αργήσει κάποια ομάδα να καταβάλει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Επιτέλους ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί "έδιωξε" τον Ντε Μπρόινε

Η Ρεάλ προκρίνει την τακτική Κέπα για να "μπαλώσει" την τρύπα στην άμυνα

Ο Λαπόρτα ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις για μεταγραφή τον Γενάρη, αποκάλυψε τη θέση και θυμήθηκε τον Ντάβιντς

News 24/7

24MEDIA NETWORK