Πριν από το μπαράζ την "έπεσαν" στον Γκέντσογλου!

"Μυστήρια" φαινόμενα στην Κροατία με θύμα τον Σάββα Γκέντσογλου μεταφέρουν κροατικά Μέσα. Χωρίς να επιβεβαιώνει κάτι η Χάιντουκ, σύμφωνα με τους Κροάτες ρεπόρτερ ο Έλληνας μέσος δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του και από το σοκ που υπέστη απέχει από τις προπονήσεις.

Πριν από το μπαράζ την "έπεσαν" στον Γκέντσογλου!
Savvas Gentsoglou

Στιγμές απείρου κάλλους στην Κροατία με θύμα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου. Οι Κροάτες δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο πρώην μέσος της ΑΕΚ έπειτα από την ήττα της Χάιντουκ από την ουραγό Ρούντες δέχθηκε "επίσκεψη" στο σπίτι του από χούλιγκαν της ομάδας του Σπλιτ που φέρονται μάλιστα να του έσπασαν το αυτοκίνητο.

Τα πράγματα στο κροατικό ποδόσφαιρο και τα ακραία πολιτικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στα γήπεδα μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αφού πολλοί πιστεύουν ότι η επίθεση στον Έλληνα παίκτη ενδεχομένως να συνδέεται με τους μπαράζ αγώνες της Εθνικής με την Κροατία!

Από την πλευρά της η Χάιντουκ δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, αλλά το κροατικά μίντια επιμένουν ότι οι Γκέντσογλου, Κοζούλ και Σέχιτς δέχθηκαν "επισκέψεις" στα σπίτια τους και είδαν τους χούλιγκαν πέρα από τη φραστική επίθεση να προκαλούν και υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η ΑΕΚ επισκέφθηκε την πόλη της Ριέκα για το ματς με την τοπική ομάδα, ο Γκέντσογλου με τον Αλμέιδα είχαν ζητήσει άδεια από την Χάιντουκ για να πάνε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά για λόγους ασφαλείας εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκέντσογλου φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του κλαμπ ένα μπρέικ από τις προπονήσεις για να ηρεμήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK