Πριν τον τελικό με την Ρεάλ τραυματίστηκε ο... Αλέγκρι!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι προσεύχεται να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ενόψει του τελικού του CL με την Ρεάλ όμως τραυματίστηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια αγώνα (VIDEO)!

Πριν τον τελικό με την Ρεάλ τραυματίστηκε ο... Αλέγκρι!

Λίγα 24ωρα έμειναν για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς για την Γιουβέντους, τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρέαλ όπου θα κυνηγήσει το ιστορικό τρεμπλ (δεν το έχει πετύχει ποτέ μέχρι τώρα στην ιστορία της) και το ευχάριστο για τον Μάσιμο Αλέγκρι είναι πως μπορέι να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς όλα τα αστέρια του είναι υγιή.

Το "τρομερό" πάντως είναι πως ο ίδιος κινδύνευσε να τεθεί νοκ-άουτ καθώς ενώ συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα (Partita del Cuore) στο "Juventus Stadium" τραυματίστηκε στον οπίσθιο μοιροιαίο και αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή μετά από μόλις 15 λεπτά καθώς αδυνατούσε να συνεχίσει!

"Διασκέδαζα αλλά ένιωσα άσχημα. Ήταν μία μικρή ενόχληση και έπρεπε να βγω", δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος έκανε λόγο για "μία φανταστική βραδιά με υπέροχο κόσμο όπου είναι όμορφο να δίνουμε βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη".

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΓΚΡΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK