Προ των πυλών ο μέσος

Ο ΠΑΟΚ κλείνει κεντρικό χαφ, με τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου κάνουν τις τελικές επαφές. Σε δεύτερο πλάνο οι περιπτώσεις Ουσέρο, Κλιχ.

Προ των πυλών ο μέσος
INTIME

Ενα νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι πιθανό να κάνει το Σάββατο την εμφάνισή του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός θα είναι κεντρικός μέσος, για να καλύψει μία θέση που αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος φαίνεται ότι έχει προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένο παίκτη, ενώ ο Ζήσης Βρύζας δεν γνωστοποίησε στη συνέντευξη που παραχώρησε κάτι παραπάνω, καθαρά επειδή, ακόμη, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει και προσπαθεί να κρατήσει σε μυστικότητα τις επαφές.

Δύο περιπτώσεις που βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο, είναι του Ουσέρο και του Κλιχ. Οσον αφορά τον πρώτο, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει 300.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης για να τον αποκτήσει. Η περίπτωση του Ισπανού μέσου μέσου, άλλωστε, θα προχωρήσει μόνο εάν ο ΠΑΟΚ δεν βρει αυτό που ψάχνει σε κάποιον άλλον μέσο. Τέλος, και ο Κλιχ, που ανήκει στην Βόλφσμπουργκ, δεν είναι στη λίστα με τους παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από Πολωνία λαμβάνει 600.000 ευρώ ετησίως, ποσό που με τα τωρινά δεδομένα στον ΠΑΟΚ, είναι υψηλό.

Στη συνέχεια θα ενταθούν οι επαφές για εξτρέμ και κεντρικό αμυντικό.

Ενδιαφέρον για Μάρτενς

Για τον Μάρτενς υπάρχει ενδιαφέρον από βελγική ομάδα, η οποία, πάντως, ακόμη δεν έχει καταθέσει πρόταση. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν την προσφορά για να την αξιολογήσουν και εφόσον επέλθει συμφωνία και με τον παίκτη να λυθεί η συνεργασία. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει άλλη περίπτωση παίκτη στο προσκήνιο για αποχώρηση, αφού και ο Μαντούρο, πλέον, υπολογίζεται. Το ίδιο και ο Σπυρόπουλος, για τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι έγινε συζήτηση για "διαζύγιο", το πιθανότερο, όμως, είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK