Προανήγγειλε τη νέα του ομάδα ο Ζλάταν!

Ο Ζλατάν Ιμπραχίμοβιτς δείπνησε με τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα σε κεντρικό ρεστοράν του Μάντσεστερ. Εννοείται πως οι δύο άντρες έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έξω από το μαγαζί ήρθαν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Ο εμβληματικός φορ από τη Σουηδία ρωτήθηκε για το μέλλον του και έδωσε απάντηση.

Προανήγγειλε τη νέα του ομάδα ο Ζλάταν!

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ζλάταν για κάποιους ήταν δυσοίωνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά ο Σουηδός επιθετικός βάλθηκε να τους διαψεύσει με την πιο πρόσφατη δήλωσή του: "Μεγάλες ανακοινώσεις έρχονται..."

Που την έκανε; Ο πρώην φορ της Μan U δειπνούσε με τον διάσημο εκπρόσωπό του Μίνο Ραϊόλα σε κεντρικό ρεστοράν του Μάντσεστερ και το νέο δεν άργησε να... διαδοθεί στην πόλη. Με αποτέλεσμα σύντομα έξω από το κατάστημα να καταφθάσουν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ.

Ο Ζλάταν δεν έδειξε να ενοχλείται, το αντίθετο μάλιστα. Και εννοείται πως ρωτήθηκε για το μέλλον του, οπότε εκεί έδωσε την παραπάνω απάντηση - χρησμό. Δηλαδή πως σύντομα θα υπάρχουν μεγάλες ανακοινώσεις. Στέλνοντας ουσιαστικά το...μήνυμα πως θα υπογράψει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα

Οι φήμες πάντως μέχρι στιγμής θέλουν τον "Ίμπρα" να συζητάει με ομάδες του MLS και κυρίως με τον Γκάλαξι (των ...Μπέκαμ, Τζέραρντ), ενώ νέες πληροφορίες εμφανίζουν ως πιθανή την επιστροφή του στη Γιουνάιντετ το Γενάρη, μετά το πέρας της αποθεραπείας του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με Ζλάταν και Ραϊόλα ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ... Για οτιδήποτε και για οποιανδήποτε ομάδα στον κόσμο...

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK