«Προχωράμε ακάθεκτοι για το Γουδή»

Η σιγουριά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο, μετά τις δηλώσεις/εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και η ατάκα με νόημα πως «…κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών».

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ (Eurokinissi Sports)
goudi 620 EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την κατασκευή νέου γηπέδου στο Γουδή (μέσα απ’ το σχέδιο «Νέα Αθήνα»), οι οποίες εκφράστηκαν δια στόματος του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, εμφανίζονταν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (13/4) οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όπως τονιζόταν από διοικητικούς κύκλους του Α.Ο. μετά την κοινή δήλωση που έκανε ο Βασιλειάδης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο, η θετική ανταπόκριση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

«Αυτό το γεγονός, ενισχύει τη βεβαιότητά μας ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή», τόνιζαν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, «φωτογραφίζοντας» εν μέρει και τις αντιρρήσεις που υπήρξαν στο ξεκίνημα απ’ το εσωτερικό της οικογένειας του Παναθηναϊκού και δη απ’ την πλευρά Γιαννακόπουλου για το Γουδή. Προσέθεταν δε πως, παρά τις όποιες δυσκολίες προκύψουν στην πορεία «…έχουμε υπομονή και μεθοδικότητα για να τα καταφέρουμε. Προχωράμε ακάθεκτοι για Γουδή».

Από τον Αθλητικό Ομιλο εξέφραζαν επίσης τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει δείξει θερμή συμπαράσταση στο όλο εγχείρημα, ενώ υπενθύμιζαν την προ ημερών δήλωση του προέδρου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, με την οποία κατέδειξε την εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς της διοίκησης του Α.Ο. και στην ικανότητά της να φέρει εις πέρας το εγχείρημα.

Από εκεί και πέρα, όπως υπογράμμιζαν απ’ τη διοίκηση του Α.Ο. η συνεργασία με την κυβέρνηση είναι –σε όλα τα επίπεδα– άψογη, ενώ για το χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων για το γήπεδο, παρέπεμπαν σ’ ένα απόσπασμα των δηλώσεων που έκανε τη Μ. Τετάρτη ο Βασιλειάδης, όπου τόνιζε πως «…η εντολή του Πρωθυπουργού είναι να προχωρήσουμε άμεσα, συντεταγμένα και με κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK