Πρόεδρος Νάπολι: "Παίξτε καλύτερα, αλλιώς μόνο προπόνηση!"

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες για τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Τους απείλησε πως αν δεν αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο, το καλοκαίρι δεν θα κάνουν τίποτα άλλο, παρά μόνο προπόνηση.

Πρόεδρος Νάπολι: "Παίξτε καλύτερα, αλλιώς μόνο προπόνηση!"

Πυρ και μανία ήταν ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Λάτσιο, για την προημιτελική φάση του Coppa Italia.

Ένας ακόμα στόχος της Νάπολι που βγήκε εκτός πλάνου, μετά και το Champions League. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ χρειάζεται ένα θαύμα για να καλύψει την διαφορά 8 βαθμών που την χωρίζει από την 3η Λάτσιο και κατ' επέκταση να κερδίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αυτές οι εξελίξεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της Νάπολι να προειδοποιεί τους ποδοσφαιριστές του, πως τους περιμένει αδιάκοπη προπόνηση το καλοκαίρι, αν δεν αντιστρέψουν τα αρνητικά εις βάρους τους, δεδομέν α: "Δεν μου αρέσει η ιδέα της ατελείωτης προπόνησης, αφού δεν συνάδει με τη φιλοσοφία του συλλόγου, αλλά η Νάπολι είναι μία πόλη με πολλούς περισπασμούς".

Στην συνέχεια τόνισε πως απαιτεί πειθαρχία από τους παίκτες του, αφού ο ίδιος ανέκαθεν πλήρωνε με συνέπεια τους μισθούς τους: "Θέλω πειθαρχία. Ποτέ δεν απέτυχα να πληρώσω μισθούς ή να καθυστερήσω να πληρώσω. Έχω ξοδέψει 336.000.000 ευρώ σε αγορά ποδοσφαιριστών στα 100 στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ και απαιτώ ανταπόδοση."

Πλέον η Νάπολι επικεντρώνεται στον στόχο του Europa League, εκεί όπου θα συναντήσει στα προημιτελικά την Βόλσμπουργκ.

Διαβάστε ακόμα:

Νάπολι - Λάτσιο 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK