Προετοιμασία με βροχή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο ματς με την Στουτγκάρδη την Πέμπτη για το Κύπελλο UEFA συνεχίστηκε την Τρίτη με αμείωτη ένταση.

Προετοιμασία με βροχή
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο ματς με την Στουτγκάρδη την Πέμπτη για το Κύπελλο UEFA συνεχίστηκε την Τρίτη με αμείωτη ένταση. Η προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού το χιονόνερο(!) δεν σταμάτησε να πέφτει ούτε στιγμή.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Κωστίκο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αν εξαιρέσει κανείς τον «αντάρτη» Φατίχ Ακιέλ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την εντεκάδα αλλά θεωρείται σίγουρο ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή της Στουτγκάρδης φτάνει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η γερμανική ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας (γι΄ αυτό ο ΠΑΟΚ θα μετακινηθεί στη Σουρωτή) ενώ θα προηγηθούν οι συνεντεύξεις τύπου του Τζιοβάνι Τραπατόνι και του Γιώργου Κωστίκου. Οι φίλαθλοι της Στουτγκάρδης (200 τον αριθμό) θα αφιχθούν στη Νύφη του Θερμαϊκού την Πέμπτη με πτήση τσάρτερ.

Δεν ασχολείται με τον Ακιέλ ο ΠΑΟΚ

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά δεν ασχολούνται με τον Φατίχ Ακιέλ και τις δηλώσεις του. Ο Τούρκος αμυντικός απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ενώ σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι είναι απλήρωτος. Στη διοίκηση δε θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο αφού, όπως τόνισαν, προέχει το παιχνίδι με την Στουτγκάρδη.

Τέλος, την Πέμπτη θα παραλάβει ο ΠΑΟΚ τα εισιτήρια του αγώνα με την Ραπίντ στο Βουκουρέστι. Αναμένεται να εξαντληθούν αφού το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ηδη έχουν ναυλωθεί 7 τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Οσον για το παιχνίδι της Πέμπτης, τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK