ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασίας συνέχεια στην Ξάνθη ενόψει ΑΕΛ

Η μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ατρομήτου με 3-0, ήταν λογικό να ανεβάσει κατακόρυφα τη ψυχολογία των παικτών της Ξάνθης, ενόψει του επαρχιακού ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Προετοιμασίας συνέχεια στην Ξάνθη ενόψει ΑΕΛ
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση, με την πρωινή να περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και την μεσημεριανή ασκήσεις τακτικής και διπλό οικογενειακό. Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Αλτιπαρμακόφσκι, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μείνει για ακόμα μία φορά εκτός πλάνων.



Αυτό που τόνισε στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός είναι πως πρόκειται γιαμια μοναδική ευκαιρία προκειμένου να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έχουν ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για τη σωτηρία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK