Προφορική συμφωνία με Παπουτσάκη για τον Κατσικοκέρη

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση του Νίκου Κατσικοκέρη, αφού η πλευρά του Εργοτέλη συμφώνησε προφορικά στην πρόταση της ΑΕΚ και τη Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή. Εκλεισε ο Κατίδης, έρχεται και ο Κορδέρο: Μαύρος στους παίκτες: "Να θυμάστε ότι παίζετε στην ΑΕΚ".

Προφορική συμφωνία με Παπουτσάκη για τον Κατσικοκέρη

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Νίκου Κατσικοκέρη στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Παπουτσάκης απάντησε (προφορικά) θετικά στην πρόταση της Ενωσης και τη Δευτέρα (αφού το σαββατοκύριακο είναι κλειστές οι τράπεζες) είναι πιθανό να ολοκληρωθεί το θέμα.

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Εργοτέλη 150.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η πρώτη τώρα, η δεύτερη τον Δεκέμβριο και η τρίτη τον Απρίλιο. Οσον αφορά στον Κατσικοκέρη, τα έχει βρει με τον Τσιάρτα και θα πάρει προκαταβολή 20.000 ευρώ.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Ανχελ Κορδέρο. Η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Χερέθ στα 60 χιλιάρικα (με προκαταβολή 30.000 ευρώ) και ο Ισπανός μέσος αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Οσον αφορά στον Κατίδη, ο Αλκης Φωτίου που πλήρωσε τις 100.000 ευρώ είναι σταντ μπάι και για τον Γιαννιώτα και τόνισε πως είναι διαθέσιμος να πληρώσει και αυτή τη ρήτρα αν η ΑΕΚ συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αφού ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να "μετακομίσει" στην Ενωση.

Σχετικά με τον Κατίδη, η συμφωνία με τον Φωτίου σε περίπτωση μεταπώλησης είναι 55%-45% υπέρ του επιχειρηματία τον πρώτο χρόνο, 50%-50% τον δεύτερο και 80%-20% υπέρ της ΑΕΚ τον τρίτο. Αυτό σημαίνει πως αν η ΑΕΚ πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το 2015 τότε θα πάρει το 80% και ο Αλκης Φωτίου το υπόλοιπο 20.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Βιντιάδη, το βράδυ της Παρασκευής πέρασε από τα Σπάτα ο ξάδερφος του και πήρε τα στοιχεία της ΠΑΕ τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Ο Ελληνας επιχειρηματίας θα μελετήσει τις 85 σελίδες και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε πρόταση. " Πιθανόν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου να απαντήσουμε αν θα προχωρήσουμε", είπε ο Βιντιάδης στον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος από την πλευρά του ζήτησε να έχει την απάντηση μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, ώστε αν υπάρξει ενδιαφέρον να προχωρήσουν για τα περαιτέρω.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος γνωρίζει ότι το άγχος διακατέχει τους περισσότερους λόγω απειρίας και ηλικίας και φρόντισε να τους εμψυχώσει: " Βγάλτε από μέσα σας χαρά για το παιχνίδι. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να μην υπάρχει φόβος. Να θυμάστε ότι παίζετε στην ΑΕΚ, χωρίς όμως αυτό να σας αγχώνει".

Νωρίτερα, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα ο Μαύρος ζήτησε από τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο: " Μετά την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών της διοίκησης για την αδειοδότηση του συλλόγου, καλώ όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να βρεθούν αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ενισχύσουν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους πάνω από 9.000 Ενωσίτες που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας και εύχομαι όλος ο λαός της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο και να δείξει στα παιδιά μας την ίδια αγάπη που έχει δείξει μέχρι στιγμής σε εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK