Τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι εκπληκτικά, η φάση των 16 όχι

Συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και σχηματίστηκαν (δίχως εκπλήξεις) τα γκρουπ των ισχυρών και των ανίσχυρων στην κλήρωση.

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι εκπληκτικά, η φάση των 16 όχι
EUROKINISSI

Η επίδειξη δύναμης ορισμένων μεγάλων, η αγγαρεία ορισμένων άλλων, το γκολ και θέαμα σε ορισμένες περιπτώσεις, οι 'ομορφιές' σε άλλες και οι περιορισμένες εκπλήξεις οδήγησαν στην ολοκλήρωση του παζλ της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την παράσταση έκλεψε η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο. Ο Άρης με νίκη απέναντι στον Εργοτέλη, προκρινόταν ως 2ος από τον 4ο όμιλο. Με νίκη με πολλά γκολ, μπορούσε να φτάσει τον ΠΑΟΚ, που έπαιζε την ίδια ώρα με τον Αήττητο Σπατών. Τα πολλά γκολ μπήκαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής (6-0 ο 'δικέφαλος'), την ώρα που οι 'κίτρινοι' υπέστησαν ένα μεγάλο σοκ. Οι Κρητικοί ήταν μπροστά με 3-0 στο 53' και με 3-2 μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Δημήτρης Κατσιμήτρος έσωσε με διπλή επέμβαση προσπάθεια του Νικολά Ντιγκινί (που πήγαινε για το χατ τρικ) και έστειλε την ομάδα της Football League στα νοκ άουτ εις βάρος του Άρη.

Όπως και να 'χει, από τον συγκεκριμένο όμιλο μόνο ένας εκ των ΠΑΟΚ ή Άρη θα ήταν στο γκρουπ των ισχυρών της φάσης των 16. Ένα γκρουπ που πλέον περιλαμβάνει τις πιο δυνατές και συνάμα ιστορικές ομάδες της χώρας που απέμειναν στη διοργάνωση.

Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων τους και βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 15:00.

ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Ξάνθη, ΑΟΧ/Κισσαμικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης τερμάτισαν στη 2η θέση και θα σχηματίσουν το γκρουπ των ανίσχυρων.

Όπως είναι κατανοητό, η προσμονή για σπουδαία, αμφίρροπα παιχνίδια μεταφέρεται για τα προημιτελικά...

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK