Πρώην άσος της ΑΕΚ δίνει την ευλογία του σε Ρονάλντο για Γιουβέντους

Πεπεισμένος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους και θα πετύχει και στη Serie A εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην εθνική Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες.

Portugals Cristiano Ronaldo, right, and Bruno Alves celebrate after Joao Moutinho scored the opening goal during the Euro 2016 qualifying group I soccer match between Portugal and Denmark at the Municipal Stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 8 2015. (AP Photo/Paulo Duarte)
Portugals Cristiano Ronaldo, right, and Bruno Alves celebrate after Joao Moutinho scored the opening goal during the Euro 2016 qualifying group I soccer match between Portugal and Denmark at the Municipal Stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 8 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Στην Ελλάδα ήρθε σε νεαρή ηλικία (στα 22 του) αγωνιζόμενος για έναν χρόνο ως δανεικός στην ΑΕΚ ενώ η συνέχεια τον βρήκε να κάνει μία αξιοπρόσεκτη καριέρα αγωνιζόμενος με τα χρώματα των Πόρτο, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι και Ρέιντζερς.

Τώρα , ο Μπρούνο Άλβες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πάρμα για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο και δεν αποκλείεται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε περίπτωση που ο τελευταίος πάρει μεταγραφή από την Ρεάλ στην Γιουβέντους.

Το γεγονός μάλιστα αυτό τον εξιτάρει, με τον 36χρονο σέντερ μπακ να υποστηρίζει πως αν γίνει το deal και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ντυθεί στα ασπρόμαυρα, τότε θα πετύχει και στη νέα του αποστολή μετά από την παρουσία του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Portugal's Cristiano Ronaldo hugs teammate Bruno Alves as he celebrates his side's 1-0 win at the end of the Confederations Cup, Group A soccer match between Russia and Portugal, at the Spartak Stadium in Moscow, Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Portugal's Cristiano Ronaldo hugs teammate Bruno Alves as he celebrates his side's 1-0 win at the end of the Confederations Cup, Group A soccer match between Russia and Portugal, at the Spartak Stadium in Moscow, Wednesday, June 21, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

"Δεν υπάρχει κάποιο πρωτάθλημα που να μην πετύχει. Έχει ήδη αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις πως μπορεί να πετύχει σε οποιαδήποτε χώρα και η Ιταλία δεν θα είναι κάτι το διαφορετικό.

Θα τον στηρίζω, είναι πρεσβευτής της Πορτογαλίας στον κόσμο. Ήμουν στο πλευρό του σε αρκετές μάχες για 12 χρόνια και ξέρω πως είναι σε θέση να δίνει κίνητρα στον εαυτό του και για αυτό είναι σημαντικό να αποδεχτεί μία νέα πρόκληση", τόνισε ο Μπρούνο Άλβες για τον συμπατριώτη του και συνέχισε:

"Πολλές φορές ήμασταν αντίπαλοι στις προπονήσεις. Η Serie A είναι ένα καλό πρωτάθλημα και μία καλή σχολή ποδοσφαίρου, όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει με εμένα. Έχω ακόμα συμβόλαιο με τους Ρέιντζερς και εξετάζω την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK