Πρώην "Έλληνας" άσος στους κορυφαίους του Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμαρ Τζούνιορ αποκάλυψε την αγαπημένη του ομάδα και ταυτόχρονα τα τέσσερα ινδάλματα του. Σε αυτά δεν βρίσκονται οι Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Ρομάριο, αλλά ονόματα... εκπλήξεις και ποδοσφαιριστής που έχει διαπρέψει στην Ελλάδα!

Brazil's Neymar trains during a practice session of the national team in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Tuesday, Oct. 3, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
neymar AP IMAGES

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Βραζιλία για τις υποχρεώσεις που έχει με την "σελεσάο" στα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Νεϊμάρ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην Marca.

Εκεί ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων εξέφρασε την... αγάπη του για την Παλμέιρας, όταν ήταν πιτσιρικάς, όπως και ποια ήταν τα ινδάλματα του εκείνη την περίοδο.

Οι συμπατριώτες του έπεσαν από τα σύννεφα όταν διαπίστωσαν πως από τη λίστα των τεσσάρων κορυφαίων απουσιάζουν ονόματα όπως αυτά των Ρονάλντο, Ροναλντίνιο και Ρομάριο! Δηλαδή επιθετικών όπως κι αυτός.

Ποιοι είναι μέσα; Ο Άλεξ ( γνωστός μέσος με θητεία στην Φενέρμπαχτσε), ο Μάρκος ( βασικός τερματοφύλακας της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2002), ο Εβαΐρ ( επιθετικός με σπουδαία καριέρα στη χώρα) και ο.... Ριβάλντο που πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ!

Στη συνέχεια της καριέρας του δεν ξέρουμε αν άλλαξε... γνώμη.

AP Photo/Silvia Izquierdo

News 24/7

24MEDIA NETWORK