Πρώην επιθετικός της Τσέλσι χτύπησε με εναέριο χτύπημα επιτιθέμενο οπαδό αντίπαλης ομάδας

Επεισόδια άνευ προηγουμένου σε ντέρμπι τους πρωταθλήματος Τουρκίας, οι παίκτες μετατράπηκαν σε μαχητές.

From left, Chelsea's Mason Mount, Michy Batshuayi and Kurt Zouma react at the end of the British Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool, at the Stamford Bridge Stadium, London, Sunday, Sept. 22, 2019. Liverpool won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι Μίτσι Μπατσουαγί ενεπλάκη σε καβγά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τραμπζονσπόρ μετά την εισβολή των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι τους πλησίασαν με επιθετικές διαθέσεις, αλλά οι παίκτες των φιλοξενουμένων δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησαν...

Ο Βέλγος επιθετικός καταγράφηκε σε βίντεο να κάνει μία κίνηση που δεν θα φαινόταν παράταιρη σε αγώνα kickboxing ή ΜΜΑ. Οι εικόνες και τα βίντεο πραγματικά σοκάρουν και είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς πως τέτοια συμβάντα προκλήθηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου και όχι σε πεδίο μάχης.

Τα στιγμιότυπα

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο 30χρονος έδωσε το προβάδισμα στη Φενέρμπαχτσε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, η οποία τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Τραμπζονσπόρ. Το γκολ αυτό φέρνει τη Φενέρμπαχτσε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ. Ο πρώην επιθετικός της Premier League, έχει σημειώσει εννέα γκολ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ έχει και μια ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πικέ θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, είναι θέαμα και υπάρχει ανταγωνισμός, να μοιάσει σε μπάσκετ και μπέιζμπολ

Ποιος θα δώσει πρώτος τα 113.000.000 ευρώ; Έξι ομάδες διεκδικούν τον Βραζιλιάνο παικταρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK