Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ παραμένει free agent και περιμένει τον Γενάρη, ποιοι τον θέλουν

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Τζέσι Λίνγκαρντ μετά από την αποχώρηση του από την Νότιγχαμ Φόρεστ και το ναυάγιο με τη μεταγραφή του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Nottingham Forest's Jesse Lingard warms up prior to the start of the Premier League soccer match between Liverpool and Nottingham Forest at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 22, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τζέσι Λίνγκαρντ AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τζέσι Λίνγκαρντ μετά από την αποχώρησή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι και από ότι φαίνεται μόνο λίγες δεν είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αρχικά, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έκανε προπονήσεις με την Γουέστ Χαμ, με τον Ντέιβιντ Μόγες να παίρνει την απόφαση να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Έπειτα, ο Γκρίνγουντ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ενταχθεί στις προπονήσεις της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ με στόχο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Τελικά το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου και έτσι ο Άγγλος άρχισε και πάλι τις ατομικές προπονήσεις όπως μαρτυρά και η πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Πάντως, σύμφωνα με το GOAL, δεν αποκλείεται ο παίκτης να επιστρέψει άμεσα στη Σαουδική Αραβία καθώς μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες από τη χώρα της Μέσης Ανατολής που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τίμο Βέρνερ: Αυτές είναι οι τρεις ομάδες της Premier League που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Λειψίας για την απόκτησή του

Ο Ντε Μπρόινε άφησε τα γήπεδα και έπιασε το στυλό για χάρη του Drake

Η Αλ Ιτιχάντ άλλαξε προπονητή και δίνει δανεικό νεαρό άσο που χρυσοπλήρωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK