Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έβγαλε από την ανεργία τον Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπειτα από το break επτά μηνών στην καριέρα του.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Γιαν Εμβιλά EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάν Εμβιλά, σύντομα, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από επτά μήνες εκτός, καθώς σύμφωνα με το FootMercato η Γουέστ Μπρομ συζητάει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αμφότεροι είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Θυμίζουμε πως στην Γουέστ Μπρομ προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του προαναφερθέντος Μέσου ο Γάλλος χαφ αναμένεται να υπογράψει για τους επόμενους τέσσερις μήνες με την ομάδα της Championship.

Επίσης, σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης ιστορίας αποτελεί και το παλαιότερο ενδιαφέρον που είχε δείξει το αγγλικό κλαμπ για τον Εμβιλά. Για την ακρίβεια είχε ακουστεί ότι ο πρώην ερυθρόλευκος μίλησε με την Γουέστ Μπρομ τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Εμβιλά είναι 33 ετών κι εκτός απροόπτου αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στο Νησί, καθώς το '15 η Ρούμπιν Καζάν τον είχε δανείσει για μία σεζόν στην Σάντερλαντ. Για την ιστορία ο Γάλλος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως και το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται νέο χρώμα για τις κάρτες των διαιτητών

Η σπάνια λευκή κάρτα διαιτητή προηγείται της μπλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK