Πρώην τερματοφύλακας - παλαιστής επιστρέφει στην μπάλα

Το 2014 σταμάτησε την μπάλα λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για το ποδόσφαιρο. Κατέφυγε στην πάλη, αλλά πλέον επιστρέφει στην μπάλα αγωνιζόμενος στην έκτη κατηγορία Γερμανίας. (PHOTOS)

In this Nov. 3, 2016 photo former soccer player Tim Wiese aka. 'The Machine', center, performs at the Wrestling event at the Olympiahalle in Munich, Germany. , at his wrestling debut during and event of World Wrestling Entertainment (WWE) in Munich. (Sven Hoppe/dpa via AP)
In this Nov. 3, 2016 photo former soccer player Tim Wiese aka. 'The Machine', center, performs at the Wrestling event at the Olympiahalle in Munich, Germany. , at his wrestling debut during and event of World Wrestling Entertainment (WWE) in Munich. (Sven Hoppe/dpa via AP) AP

Η ιστορία του μόνο βαρετή δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κάποιος. Αρχίζοντας από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, κυρίως από το πέρασμά του από τη Βέρντερ Βρέμης (7 χρόνια). Ο λόγος για τον Τιμ Βίζε, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα το 2014, λέγοντας πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του για αυτή.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Γερμανός κίπερ αποκάλυψε πως είχε δεχτεί μία πρόταση από το wrestling να συμμετάσχει στη λίγκα τους. Γεγονός που έγινε πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2016, αγωνιζόμενος με το παρατσούκλι "The machine" (η μηχανή).

Και όπως φαίνεται θα κάνει στην άκρη την καριέρα του ως παλαιστής γιατί επέστρεψε στο ποδόσφαιρο, αφού αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ντίλινγκεν, στην έκτη κατηγορία Γερμανίας. Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε στην ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Χάουνσχαϊμ, με τον 35χρονο να δείχνει πως δεν ξεχνάει τις ικανότητες του και να στοχεύει ψηλά, θέλοντας να επιστρέψει στην Bundesliga.

Ο Τιμ Βίζε, ή "The machine" όταν αγωνιζόταν στο ρινγκ:

Πρώην τερματοφύλακας - παλαιστής επιστρέφει στην μπάλα

Ο Βίζε να θυμίσουμε πως έχει και ελληνικό παρελθόν, αφού ήταν παρών κάτω από τα γκολπόστ της Βέρντερ, στο διπλό του Ολυμπιακού (3-1) και του Παναθηναϊκού (3-0).

Photo credits: Sven Hoppe/dpa via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK