Πρώην θρύλος της προπονητικής "αρνείται" Πεπ και Κλοπ και θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος

Πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο γιατί έχει προπονήσε πολλούς μεγάλους συλλόγους και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, είπε σε δηλώσεις του ο Φάμπιο Κάπελο.

Soccer coach Fabio Capello arrives for the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Φάμπιο Καπέλο AP

Εκτός πάγκων βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια ο Φάμπιο Καπέλο, προπονητής που στο παρελθόν έχει πέρασει από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης ενώ για μία πενταετία ήταν πίσω από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο Ιταλός πρώην προπονητής των Ρεάλ και Μίλαν, μεταξύ άλλων, μίλησε στην MARCA και ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος από όλους γιατί έχει δοκιμαστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα.

"...Ο Αντσελότι είναι ο καλύτερος από όλους. Όταν κερδίζεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία και την Γαλλία σημαίνει ότι κάτι ξέρεις. Ο Κάρλο έχει εμπειρία, μπορεί να καταλάβει το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει κάθε χώρα, μπορεί να προσαρμοστεί σε μία ξένη χώρα. Για μένα μπορεί να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Αλ Θανί σπάει όλα τα ρεκόρ με τη νέα του προσφορά

Μπαρτσελόνα: Οι δύο που εχει ξεχωρίσει ο Τσάβι για "στήριγμα" του Λέβα

Νάγκελσμαν: Τρελό! Η νέα του σχέση επηρέασε την απόφαση της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK