Προκριματικά Εuro U-17: Με το δεξί η Ελλάδα

Προκριματικά Εuro U-17: Με το δεξί η Ελλάδα

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον έβδομο προκριματικό όμιλοτου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 που διεξάγεται στη Φινλανδία, η Εθνική Παίδων καθώς επιβλήθηκε με 3-2 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης .

Η ελληνική ομάδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 35΄ με το δυνατό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 42΄ (οι αγώνες σ΄αυτή την κατηγορία διαρκούν 80 λεπτά)διπλασίασε τα τέρματά του με διαγώνιο σουτ του Καλιαμπάκα.Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος κέρδισε πέναλτι στο 56', το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από αυτό το σημείο, η ελληνική ομάδα χαλάρωσε τις προσπάθειές της και έδωσε το δικαίωμα στους Βόσνιους να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να μειώσουν με τα δύο τέρματα του Κάτσαρ (61΄ και 77΄).
Ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι με αντίπαλο τη Σλοβακία, την Τετάρτη 21/9 και ώρα 17:00.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Ανδρούτσος, Ασλανίδης, Φερεντίνος (80΄ Λαζαρίδης), Βλαχάκος, Μαραγκός, Κούρκουλας, Ι. Παπαδόπουλος (80+ Α. Παπαδόπουλος), Ιορδανίδης, Καλιαμπάκας, Καλτσάς, Μπουτσίκος
Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Νοβάκοβιτς, Χρκιτς, Γκλάμοσιτς, Τζανάνοβιτς (60΄ Κάτσαρ), Γκάλεσιτς, Ικάνοβιτς, Οσμάναγκιτς, Μέχιτς, Κάζαζιτς, Μπέκιτς (16΄ Χλαντροβιτς), Σέσαρ (46΄ Μάρκιτς)

ΟΟμοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σεμερτζίδης δήλωσε μετά τη λήξη του ματς: "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα μετά το 3-0. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως βελτιωθήκαμε γρήγορα και δείξαμε την ανωτερότητά μας. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε εύκολα το ματς, αν δεν χάναμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος. Ακολουθούν δύο εξίσου δύσκολα παιχνίδια".

*Στον άλλο αγώνα του 7ου ομίλου, η διοργανώτρια Φινλανδία νίκησε 3-1 τη Σλοβακία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK