Πρόκριση για Μεξικό-Βενεζουέλα, αποκλείστηκε η Ουρουγουάη

Βενεζουέλα και Μεξικό προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Copa America Centenario καθώς νίκησαν την Ουρουγουάη (1-0) και την Τζαμάικα (2-0) αντίστοιχα.

Πρόκριση για Μεξικό-Βενεζουέλα, αποκλείστηκε η Ουρουγουάη

Το εισιτήριο για την επόμενο φάση του Copa America εξασφάλισε τόσο η Βενεζουέλα, όσο και το Μεξικό από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη και νίκησε την Ουρουγουάη με 1-0 χάρη στο γκολ του Ροντόν στο 36ο λεπτό με τη "βινοτίντο" να παίρνει την πρόκριση και να αφήνει τη "σελέστε" εκτός συνέχειας. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Βενεζουέλας επί της Ουρουγουάης στα 100 χρόνια της ιστορίας του Copa America!

Ουρουγουάη:Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Γκαστόν Σίλβα, Αρέβαλο Ρίος, Κάρλος Σάντσες (78' Λοδέιρο), Άλβαρο Γκονσάλες (80' Καρούχο Ντίας), Γκαστόν Ραμίρες (73' Ρολάν), Καβάνι, Στουάνι

Βενεζουέλα:Ερνάντες, Ροσάλες (8' Αλεξάντερ Γκονσάλες), Ουίλκερ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Γκέρα, Ρινκόν, Φιγκέρα (79' Οτέρο), Πενιαράντα, Ροντόν (78' Σέιχας), Χοσέπ Μαρτίνες

Στο άλλο ματς της ημέρας το Μεξικό επικράτησε με 2-0 της Τζαμάικα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ερνάντες και Περάλτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με τους "ρέγκε μπόις" να μην μπορούν να βρουν απάντηση.

Έτσι οι "Αζτέκας" προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση, ενώ ισοφάρισαν το καλύτερο αήττητο σερί που έχουν "τρέξει" ποτέ στην ιστορία τους. Έχουν 21 ματς χωρίς να έχουν γνωρίσει σε κανένα από αυτά την ήττα, αντίθετα μετρούν 11 διαδοχικές νίκες.

Μεξικό:Οτσόα, Ντουένιας (72' Χεσούς Μολίνα), Αραούχο, Γιασέρ Κορόνα, Έκτορ Μορένο, Έκτορ Ερέρα, Ραφαέλ Μάρκες, Λαγιούν, Ραούλ Χιμένες, Χαβιέρ Ερνάντες (78' Περάλτα), Χεσούς Κορόνα (63' Λοσάνο)

Τζαμάικα:Μπλέικ, Μαριάπα, Μόργκαν, Τέιλορ, Γουότσον, ΜακΚλέρι, Γουίλιαμσον (77' Όρτζιλ), Έκτορ, ΜακΆναφ (62' Μπινς), Μπαρνς, Ντόναλντσον

News 24/7

24MEDIA NETWORK