Πρόκριση με άνεση για Ξάνθη

Παρά την επιλογή του Γιάννη Ματζουράκη να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς παίκτες του, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε... αναπληρωματικούς, η Ξάνθη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στη Βέροια.

Πρόκριση με άνεση για Ξάνθη
Παρά την επιλογή του Γιάννη Ματζουράκη να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς παίκτες του, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε... αναπληρωματικούς, η Ξάνθη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στη Βέροια. Οι "ακρίτες", με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επιβλήθηκαν της "βασίλισσας" στην Ημαθία με 2-0 και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους 16 του θεσμού.

Αν και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από 80 λεπτά για δέκα παίκτες (αποβολή του Γιάννη Παπαδημητρίου στο 8') είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης παίρνοντας μια ξεκούραστη πρόκριση. Αλλωστε από το 6ο λεπτό ο Νταβίντ Λάφατα με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ για την Ξάνθη κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο της.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη σημειώθηκε στο 66', όταν ο Λέο Μινέιρο επωφελήθηκε της ασίστ του Καζάκη και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ενδιάμεσα των δύο γκολ ο Εμερσον δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Ξάνθης, αφού μετά την προβολή του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Βέροιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK