Προκρίθηκε το Μεξικό

Προκρίθηκε το Μεξικό
Το Μεξικό είναι η δεύτερη ομάδα από τη Βόρειο και Κεντρική Αμερική, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, που εξασφάλισε τη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας. Οι παίκτες του Ρικάρντο Λαβόλπε δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Παναμά, τον οποίο και φιλοδώρησαν με πέντε γκολ (5-0) στο "Αζντέκα".

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με δράστη τον Λουίς Πέρεζ, ωστόσο στην επανάληψη ακολούθησε... καταιγίδα. Ο Ράφαελ Μάρκες της Μπαρτσελόνα έκανε το 2-0 στο 54’, με τον Χάρεντ Μποργκέτι να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του πέντε λεπτά αργότερα, χάρη στο 37ο προσωπικό τέρμα του με το εθνόσημο.

Ο Φρανσίσκο Φονσέκα διαμόρφωσε το 4-0 στο 74’ με κεφαλιά, για να κλείσει το σκορ δύο λεπτά αργότερα ο Πάβελ Πάρδο. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις δύο πόντους, τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες. Στο 78’ αποβλήθηκε ο Κάρλος Μοράλες και δύο λεπτά αργότερα την πρόωρη άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Κάρλος Μοράλες.

Οι συνθέσεις
Μεξικό: Σάντσες, Πινέδο, Σαλσίδο, Μάρκες, Ζίνια (75’ Φονσέκα), Πάρδο, Μποργκέτι, Ραμόν Μοράλες (45’ Μεντίνα), Πινέδα, Ρόχας, Πέρεζ (70’ Κάρλος Μοράλες).
Παναμάς: Πενέδο, Ριβέρα, Μορένο, Άντονι, Μπαλόι, Γκόμεζ (45’ Ζούλιο Ντέλι), Ζόρζε Ντέλι (70’ Μπράουν), Μεντίνα (88’ Γκουάρντια), Βαλντέζ, Αβίλα, Ροντρίγκεζ, Χερνάντεζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK