ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόμπιερζ: “Είναι δύσκολο σε μικρό διάστημα να αλλάξουμε κάποια πράγματα”

Όχι τόσο η ήττα από τον Πανιώνιο όσο η εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη προβλημάτισε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο προπονητής του Άρη εντόπισε πρόβλημα συνοχής και επιχείρησε να στηρίξει τη δουλειά που γίνεται από την ημέρα που ήρθε.

Πρόμπιερζ: “Είναι δύσκολο σε μικρό διάστημα να αλλάξουμε κάποια πράγματα”

Είμαι τόσο καιρό στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι υπάρχουν οι ημέρες που νικάς και εκείνες που χάνεις. Προσωπικά θέλω να νικάω πάντα και γι’ αυτό δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δεχτήκαμε πολύ εύκολα δύο γκολ και ήταν δύσκολο να γυρίσουμε από το 2-0. Εκεί όμως έπρεπε ν’ αντιδράσουμε και είναι ένας τομέας που πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη συνοχή, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Όσοι παίζουν πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να τα δίνουν όλα για τον Άρη.

Όταν πέτυχε το γκολ ο Τσέζαρεκ, προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά ο τραυματισμός του Κατίδη μας άφησε ουσιαστικά με δέκα παίκτες. ‘Έχουμε μια βδομάδα καιρό για να προετοιμαστούμε για να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για τον επόμενο αγώνα (σ.σ με Παναθηναϊκό). Δεν μπορούμε να αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη πολλά πράγματα, θέλουμε όμως να ενσωματώσουμε νέους παίκτες, να δώσουμε μια φλόγα στην ομάδα. Είναι δύσκολο μέσα σε 21 μέρες να αλλάξουμε πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε“, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πολωνός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK