Προοδευτική: Επιβίωση

Προοδευτική: Επιβίωση
Μία κατηγορία παίζει η Προοδευτική την Κυριακή με αντίπαλο τον Ακράτητο στα Ανω Λιόσια. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου βρήκε σε δεινή βαθμολογική θέση και επιζητεί την νίκη που θα της δώσει ελπίδες για την παραμονή στην Α' Εθνική.

Στην προσπάθειά της το συγκρότημα του Κορυδαλλού θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πουλόπουλου, Αρχοντούλη ενώ την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ούτε ο Δασκαλάκης θα μπορέσει να βοιηθήσει την ομάδα του. Ο νεαρός αμυντικός υποφέρει από πόνους στα γόνατα που οφείλονται στην αγωνιστική του απραξία.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι παίκτες ζήτησαν ακρόαση από τον Παπαδόπουλου και του παραπονέθηκαν ότι οι συνεχείς προπονήσεις σε πλαστικά τερέν προκαλούν πολλούς τραυματισμούς. Ο προπονητής κατανοήσε τους παίκτες του αλλά τόνισε ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς το συγκεκριμένο πρόβλημα ταλανίζει το σύλλογο από την αρχή της χρονιάς.

Εξ'άλλου η Προοδευτική την Παρασκευή έκανε πράξη την απειλή της και κατέθεσε προσφυγή στην FIFA για το θέμα του Βαγγέλη Μόρα. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να μην καταβάλλει στην ομάδα του Κορυδαλλού τις δόσεις για την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού φέρνοντας στα όριά του τον ισχυρό άνδρα των "βυσσινί" Γιάννη Καρρά. Ο κύριος Καρράς ήταν πυρ και μανία με τους παράγοντες της Ενωσης την Παρασκευή αλλά έσπευσε να δηλώσει ότι με την ενέργεια της προσφυγής στρέφεται εναντίον αυτών που έχουν τώρα στα χέρια τους την ΑΕΚ και όχι εναντίον του συλλόγου.

Επίσης ο έμπειρος παράγοντας ξεκάθαρισε ότι το θέμα είναι πρώτα από όλα ηθικής τάξεως. Τέλος τόνισε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ αλλάξει ιδιοκτητή τις επόμενες εβδομάδες θα περιμένει μία κίνηση καλής θέλησης από τους νέους διοικούντες την Ενωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK