Προοδευτική: ΠΑΕ vs Οργανωμένοι

Η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ Προοδευτική και οργανωμένων οπαδών φαίνεται να μην έχει τέλος στον Κορυδαλλό.

Προοδευτική: ΠΑΕ vs Οργανωμένοι

Η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ Προοδευτική και οργανωμένων οπαδών φαίνεται να μην έχει τέλος στον Κορυδαλλό. Αν και ήρθε η πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας συνεχίζουν την αποχή τους από τα γήπεδα. Από τη μεριά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Καρράς, αφού πρώταευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, είπε για τους οργανωμένους: « Όσο για αυτούς που ήταν έξω από το γήπεδο και παρακαλούσαν να χάσει η ομάδαεμείς δεν τους θέλουμε να ξαναέλθουν. Δεν είμαι διατεθειμένος να υποχωρήσω. Στο μόνο που έκανα πίσω ήταν που δεν έστειλα στο Αυτόφωρο αυτούς που επιτέθηκαν μετά το τέλος, θα το σκεφτώ όμως αν θα υποβάλω μηνύσεις».

Η απάντηση του κλαμπ « Νo gate», ήρθε δια στόματος του προέδρου του Μιχάλη Πετράκη. Αφού πρώτα καταδικάζει τη μεμονωμένη επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Καρράς, σημειώνει πως οι κινήσεις της ΠΑΕ είναι αυτές που αναγκάζουν τους οργανωμένους να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο.

Στο μεταξύ, την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης, που αγωνίστηκε με ειδικό νάρθηκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK