Προοδευτική: Πρόβλημα με Κουτσουπιά

Προοδευτική: Πρόβλημα με Κουτσουπιά
Το φιλικό παιχνίδι της Προοδευτικής με τον Εθνικό Αστέρα την Τρίτη έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος Κουτσουπιάς δέχθηκε ένα χτύπημα στην γάμπα και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης. Η συμμετοχή του πρώην παίκτη της Καλλιθέας στο κυριακάτικο ματς με το Αιγάλεω θα ξεκαθαριστεί μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

Επίσης από την προπόνηση αποχώρησε ο Δασκαλάκης που αισθάνθηκε για άλλη μία φορά ενοχλήσεις στο γόνατό του. Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Χατζηγεωργαλής ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν οι Πουλόπουλος και Αρχοντούλης που έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι της Κυριακής.

O Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τόνισε ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους καθώς η Προοδευτική θα δώσει τέσσερις κρίσιμες αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε 10 μέρες.

*Δυσαρέσκεια προκάλεσε στην διοίκηση την ΠΑΕ η μη πρόσκληση της Προοδευτικής στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού για την ανέγερση των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK